• Gratis frakt over 699 kr.Gratis frakt over 699 kr.
  • Levering: 2-5 arbeidsdagerLevering: 2-5 arbeidsdager
  • Markedets største utvalgMarkedets største utvalg

Philips Avent Silikon Brystskjold str. M

  • BPA-friBPA-fri
  • PVC-friPVC-fri
  • Phthalat-friPhthalat-fri

Hjelper deg med å amme komfortabelt lenger*
Brystskjoldene er utformet for å hjelpe deg med å amme når du har utfordringer med brystvortene, eller hvis babyen ikke får tak. De ultratynne sommerfuglformede brystskjoldene tillater brystkontakt for babyen og gjør dere kan fortsette å knytte sterke bånd mens du ammer.

Utformet for å hjelpe babyer som ikke får tak
Vi har utformet brystskjoldene for å hjelpe babyer som tidlig ikke får tak, og hjelpe deg med å amme lenger*. For mødre med flate og innovervendte brystvorter og babyer med dårlig sugeteknikk eller oral anomali kan brystskjoldet danne en brystvortefasong som er enkel å få tak i, og bidra med å opprettholde en utstående posisjon i periodene mellom ammingen.

Laget for sensitive, såre eller vonde brystvorter
Brystskjoldene er utformet for å gi god komfort og en mer skånsom amming for såre, sprukne eller vonde brystvorter. De kan redusere friksjon og strekking av brystvortene under ammingen, slik at du kan gi babyen den beste melken din på en komfortabel måte.

Enkel å rengjøre i det hygieniske etuiet
Du må rengjøre brystskjoldene før hver bruk, noe som tar mindre enn ti minutter. Legg dem i kokt vann i fem minutter, eller bruk hygieneetuiet for mikrobølgeovn. Plasser begge de skylte brystskjoldene i etuiet, og tilsett 25 ml vann. Plasser deretter brystskjoldene i en 750–1000 W mikrobølgeovn i tre minutter. La dem avkjøles i fem minutter. Så heller du ut vannet, og de er klare til bruk. Bruk det praktiske, hygieniske etuiet på farten, og hold brystskjoldene rene.

Kombinere amming og mating med flaske
Det ultratynne, myke silikonmaterialet på brystskjoldene fra Philips Avent er likere mateløsningene våre for spedbarn slik at det blir en sømløs overgang mellom brystet og flasken når du kombinerer dem

Ekskl. Frakt
Del med venner
Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
Failed to subscribe email to newsletter.
Navnesmokken® 2005 - 2023