• Gratis frakt over 300 kr.Gratis frakt over 300 kr.
  • Levering: 2-5 arbeidsdagerLevering: 2-5 arbeidsdager
  • Markedets største utvalgMarkedets største utvalg

Om Oss

Om Oss

Navnesmokkens historie
Den danske forløperen til Navnesmokken ble produsert første gang i 2005, ca. 1 år etter at jeg fikk idèen.

Det hele startet med en liten online forretning som jeg styrte fra "kjøkkenbordet", men etter kun seks måneder ble de personlige smokkene en stor suksess i Danmark, og det var gryende interesse i Norge og andre land.

Siden da, har forretningen bare vokst. Selv om smokkfabrikantene ikke trodde på idèen min i begynnelsen, har mitt lille "kjøkkenfirma" vokst til å bli en stor bedrift med fantastiske medarbeidere. Nå sender vi ut mer en 50 000 personlige smokker hver måned til babyer og småbarn i 12 forskjellige land.

Hva er en Navnesmokk?
Navnesmokken™ er en stilig og personlig smokk med ditt barns navn, eller med en annen slags personlig tekst permanent inngravert. Det gjør barnets smokk lett å gjenkjenne og teksten vil ikke forsvinne, uansett hvor mange ganger du steriliserer den.

Enten det er hjemme, hos dagmamma eller sammen med andre barn i barnehagen, vil Navnesmokken™ sette en stopper for at smokker forsvinner, forbyttes og fører til unødvendig spredning av bakterier.

På Navnesmokken.no inngraverer vi din personlig valgte tekst på et bredt spekter av smokker, som vi kjøper fra verdens ledende produsenter. Våre smokker har høy kvalitet, holder den Europeiske standard EN 1400 og er uten BPA, PVC og Phthalate.

Navnesmokken™ fåes i mange forskjellige farver og modeller. Vi har anatomiske, symmetriske og runde smokker, og du kan få dem i latex eller silikon. Det er plass nok til tre linjers tekst på en Navnesmokk. De personlige Navnesmokker vil bli levert direkte hjem til deg innen 3-6 dager etter at vi har mottatt din bestilling. På vår online butikk kan du se hvordan ditt barns navn vil se ut på en smokk før du bestiller den.

Mitt håp er at Navnesmokken™ kan gjøre hverdagslivet enda lettere, ikke bare for foreldre, men også for barnehagepersonell og alle andre som jobber med barn, og at de vil bli like fornøyd med sine Navnesmokker som jeg selv har vært med mine.

Mange hilsener

Pia Callesen

Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
Failed to subscribe email to newsletter.
Navnesmokken® 2005 - 2021