• Gratis frakt over 699 kr.Gratis frakt over 699 kr.
  • Levering: 2-5 arbeidsdagerLevering: 2-5 arbeidsdager
  • Markedets største utvalgMarkedets største utvalg
Om Oss

Om Oss

Om Oss

Navnesmokken® - den første smokk med gravert navn

Hos Navnesmokken har vi gravert navn på smokker siden 2005. Grunnleggeren vår, Pia Callesen, fikk idéen til Navnesmokken da den eldste gutten hennes, Frederik, skulle starte i barnehagen. Frederiks smokker ble hele tiden borte eller var havnet i et annet barns munn når hun hentet ham i barnehagen.

Etter å ha spurt i forskjellige butikker stod det klart for Pia at smokker med navn slett ikke fantes på markedet. Pia besluttet seg for at det skulle være mulig for henne, og for andre foreldre, å kjøpe smokker av høy kvalitet med inngravert navn. På den måten kunne det settes en stopper for forsvinnende smokker, eller smokker som ble byttet rundt på.

Sammen med mannen sin gikk Pia i gang med å utvikle den helt riktige løsningen, og i starten av 2005 lanserte de Navnesutten.dk. Heretter har alt gått veldig fort. På tross av at flere smokkeprodusenter ikke trodde på idéen til å starte med, er den lille virksomheten vokset så mye at vi i dag, utover å selge Navnesmokker i Danmark, eksporterer Navnesmokker til hele Skandinavia, store dele av Europa og USA.

Hva er en Navnesmokk®?

Hos Navnesmokken kan du få gravert navn eller en annen selvvalgt tekst på barnet ditt sine yndlingssmokker, f.eks. fra MAM, BIBS, Philips Avent og andre av verdens største smokkeprodusenter. Navnesmokkene fås i mange forskjellige modeller, størrelser og farger, og det er mulighet for opptil tre linjer med tekst på Navnesmokken.

Uansett om det er i barnehagen, hos dagmammaen, i barselgruppa eller andre steder hvor flere barn er samlet, vil Navnesmokken kunne avhjelpe problemet med smokker som forsvinner og blir byttet rundt på - og dermed også overførselen av bakterier mellom barna. 

Vi legger stor vekt på kvalitet, både i forhold til produktene og graveringen, fordi vi alltid ønsker at kundene våre får et slitesterkt kvalitetsprodukt som både er flott og unikt. Derfor kan man på Navnesmokken.no kun kjøpe smokker fra de førende smokkeprodusentene i Europa og USA. Alle smokkene våre er EU Standard EN 1400-godkjent samt BPA-, PVC- og phthalatfri.

 🌿 Vi vil også gjerne passe på våres og på barnas omgivelser. Derfor er alle pakke-posene våre produsert av 100% gjenbruksplast, og vi prøver generelt å holde emballasjeforbruket i produksjonen på et minimum. 🌿

 

Den beste kundeopplevelse

Vi setter en ære i å gi deg en god opplevelse når du kjøper smokker hos Navnesmokken. Er du i tvil om hvilken størrelse eller type smokk du skal velge er kundeservice teamet vårt klar til å svare på spørsmålene dine. Vi har mer end 16 års erfaring med smokker fra et hav av forskjellige produsenter, og vi deler gjerne vår viten med deg.

Vi graverer, pakker og sender din ordre senest hverdagen etter at du har bestilt, og pakken din blir levert direkte i postkassen din.

De beste hilsener

- Team Navnesmokken

Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
Failed to subscribe email to newsletter.
Navnesmokken® 2005 - 2023