• Gratis frakt over 699 kr.Gratis frakt over 699 kr.
  • Levering: 2-5 arbeidsdagerLevering: 2-5 arbeidsdager
  • Markedets største utvalgMarkedets største utvalg

Kjøpsbetingelser

Priser
Alle priser på websiden er i norske kroner. Omkostninger ved forsendelse og fakturering kommer i tillegg. Varene sendes fra Danmark, og alle priser er inkl. norsk moms. Er varens verdi under NOK 3.000,- slipper mottaker å betale avgifter ved innførselen.

Generell salgsinformasjon
Når det bestilles fra vår webside, vil Navnesmokken.no sende en e-mail til kjøperen med en kjøpsavtale mellom kjøper og selger. En faktura med sluttpris vil bli tilsendt sammen med produktene. Fakturaen inneholder alle rabatter og avslag som eventuelt har blitt gitt.

Betingelser
Navnesmokken.no tar ikke ansvar for eventuelle skrivefeil på nettstedet, eller for at produkter evt. er utsolgt.

Navnesmokken.no forbeholder seg retten til å avvise bestillinger med tekst som inneholder upassende ord for baby- og barneprodukter.

Betaling
Vi ivaretar din sikkerhet og trygghet ved betaling via kredittkort. Du er sikret mot misbruk ved at du alltid har mulighet for å stoppe en betaling, når du mottar bekreftelse/ betalingsoversikt fra banken din. Du står ikke personlig ansvarlig om kortet ditt skulle bli misbrukt på en internettbutikk som bruker SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem.
Den informasjonen du videresender ved å bruke kortet i forbindelse med handelen, er kryptert (SSL), slik at kun trygge betalingsinstanser kan lese den. Hverken Navnesmokken.no eller andre personer har mulighet til å lese denne informasjonen.

Kredittkortet blir belastet når Navnesmokken.no sender det du har bestilt. Det beløpet du aksepterte på kjøpstidspunktet er det maksimale beløp du skal betale.

På Navnesmokken.no kan du betale med følgende kredittkort:

MasterCard
VISA
VISA Electron
JCB
Maestro

Levering
Navnesmokken.no bruker dansk postkontor til alle forsendelser.

Levering er basert på postkontorets nåværende priser, pluss en mindre sum som dekker pakking og håndtering.

Vi tar ikke ansvar for at produkter kan være utsolgt fra våre leverandører eller om det bestilles produkter som krever utvidet leveringstid. Vi gjør alt vi kan for å effektuere bestillinger så hurtig som mulig.

Hvis du bestiller flere produkter på samme tid fra Navnesmokken.no, vil både vekten på produktene og fraktkostnader bli beregnet. Leveringstid er det antall dager det tar fra Navnesmokken.no sender de bestilte varene og til du har mottatt dem. Hvis det skulle oppstå forsinkelser av noen art, vil du straks bli informert om dette, og du får muligheten til å slette eller endre din bestilling.

Gratis levering i Norge ved bestillinger fra kr 699 og oppover.

Angrerett
Alle produkter har 14 dagers returrett som løper fra den dato varene ble mottatt. Skulle du angre på kjøpet, kan du returnere varene til adressen nedenfor. Ved returnering, må produktene være i samme stand som da du mottok dem. Brukte produkter kan ikke returneres. Du mister retten til å returnere varen hvis du behandler den på en måte som reduserer varens salgsverdi.

Hvis du har kjøpt produkter via en internettbutikk, vil du som regel ha rett til å returnere varen. Dette må i så fall gjøres innen 14 dager etter at du mottok den. Du kan returnere et produkt ved å sende det til følgende adresse:

E-baby
Bergsøesvej 27
8600 Silkeborg
Danmark

Benyttes angreretten i forbindelse med en handel, vil kjøpesummen bli kreditert den konto som ble registrert i forbindelse med kjøpet. Pengene vil bli utbetalt så snart som mulig etter at vi har mottatt varen(e), forutsatt at varen(e)s tilstand tilfredsstiller kravene i angrerettsbestemmelsen. Kjøper er ansvarlig for fraktkostnadene ved returnering av varen.

VIKTIG! Det er ingen angrerett på produkter som er produsert eller tilpasset personlige krav, hvis produksjonen allerede er iverksatt. Dette gjelder hvis du har akseptert at Navnesmokken.no skal starte produksjonen eller tilpasningen av varene innenfor tidsfristen for angreretten. Ved å akseptere kjøpsbetingelsene i forbindelse med bestillingen av et produkt, aksepterer du også at produksjonen av produktet kan starte innen angrefristen er utløpt, og angreretten faller bort. Alle Navnesmokker fremstilles etter spesialbestilling og er altså omfattet av denne klausulen

Reklamasjonsrett
I henhold til kjøpsloven gjelder to års reklamasjonsrett, som omfatter fabrikasjons- og materialfeil som oppstår ved normal bruk av det aktuelle produkt. Skade på produktet som skyldes feil bruk, hådtering, tilpasninger eller grovt misbruk fra brukerens side, er ikke dekket av reklamasjonsretten. Reklamasjon på feil og mangler, som bør oppdages ved normal undersøkelse av varen, må meddeles Navnesmokken i rimelig tid etter at varen er mottatt. Varen kan returneres for reparasjon, bytting eller etter avtale om evt. kreditering. I reklamasjonssaker dekker Navnesmokken normale omkostninger ved returnering av varen. Ved feil, mangler eller evt. uteblitte leveranser, bes henvendelse rettet til:

Navnesmokken
Bergsøesvej 27
DK-8600 Silkeborg
"Reklamation"
E-mail: reklamation@navnesmokken.no

Hvis reklamasjonsretten benyttes, kan varene returneres til adressen ovenfor. Det er ikke et krav, men ekspederingen går raskere hvis fyldestgjørende informasjon følger forsendelsen, eksempelvis kopi av ordrebekreftelse, registreringsnummer, bankkontonummer for evt. refusjon, kopi av evt. korrespondanse mv.

Personvernpolitikk
Når du kjøper varer på www.Navnesmokken.no må du oppgi følgende personlige opplysninger:

- Navn
- Adresse
- E-mail adresse.

Opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med levering av bestilte varer. Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personlige data i personvernpolitikken vår.

Generelle opplysninger om virksomheten:

Virksomhetens juridiske navn: E-baby
CVR-nummer: 29772282
Etableringsår: 2005
Navn på webshop: Navnesmokken.no

Adresse:

E-baby
Bergsøesvej 27
8600 Silkeborg
Danmark

Offisiell e-mail adresse:


Offisiell webside:
www.navnesmokken.no

Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
Failed to subscribe email to newsletter.
Navnesmokken® 2005 - 2023