ButikkenOm ossKundesenterKjøpsbetingelserPresseKontakt

Esska Happy GLOW Navnesmokker, symmetrisk, silikon, str. 2

Farge:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Skrifttype:
Du kan sette inn symboler ved å klikke på knappene nedenunder:


Produktdetaljer:

Som noe helt nytt kan vi nå presentere en Navnesmokk som lyser i mørket. ESSKAs lysende smokk GLOW er bra, når barnet mister smokk midt på natten. Det selvlysende gjør det enkelt å finne den i mørket. På den måten trenger du ikke slå på lyset og vekke barnet. Smokken er god mot babyens sarte hud, da det ventilert skjold hindrer hudirritasjon rundt munnen.

Navnet er inngravert permanent på smokken, hvilket sikrer at det ikke kan bli slitt av, og den vil fortsette å se bra ut, selv etter gjentatte steriliseringer etter kogning.

Esska smokken er et holdbart svensk kvalitetsprodukt i silikone produsert for Navnesmokken.no av Sveriges ledende smokkprodusent, ESSKA. Smokken oppfyller EU-Standard EN 1400 og overholder derfor særlige krav til kvalitet, holdbarhet, funksjonalitet og miljø..

Smokken er en ventil-smokk, hvilket gjør at luften kan presses ut av den, slik at risikoen for å utvikle suttebit (skjeve tenner) reduseres. Smokkene er symmetrisk formet, og kan bli brukt av babyer fra 3-36 måneders alder.

Smokkene bliver solgt i pakker à 2 stk. i de viste farger

MERK! Det ytes ingen angrerett på varer som skal spesialfremstilles etter dine individuelle behov, når fremstillingen er påbegynt.

Produktdetaljer:
Smokk: Silikone, 3,0 cm lang
Front: Copolyester

BPA-fri, phthalatfri og PVC-fri.
Handlekurv
----------------------------
----------------------------
Totalt (NOK)......kr 0,00
============================