ButikkenOm ossKundesenterKjøpsbetingelserPresseKontakt

Avent Navnesmokker, lyserød og orange, silikon, str. 2

Farge:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Skrifttype:
Du kan sette inn symboler ved å klikke på knappene nedenunder:


Produktdetaljer:

Navnesmokken er en unik og lett måte å unngå problemer med smokker som forbyttes eller mistes. Slutt på smokk-kaos!

Avent smokken er et holdbart kvalitetsprodukt i silikon produsert for Navnesmokken.no av en av verdens ledende smokkprodusenter, Phillips Avent. Smokken oppfyller EU-Standard EN 1400 og overholder derfor særlige krav til kvalitet, holdbarhet, funksjonalitet og miljø.

Navnet er inngravert permanent på smokken, hvilket sikrer at det ikke kan bli slitt av, og den vil fortsette å se bra ut, selv etter gjentatte steriliseringer. Fronten er ventilert, og hindrer hudirritasjon i området rundt munnen.

Smokken er en ventil-smokk, hvilket gjør at luften kan presses ut av den, slik at risikoen for å utvikle suttebit (skjeve tenner) reduseres. Smokkene er symmetrisk formet, og kan bli brukt av babyer fra 6-18 måneders alder.

Avent-smokkene leveres med en beskyttelseshette. Beskyttelseshetten settes på smokken når den ikke er i bruk, hvilket beskytter den mot skitt. Smokkene blir solgt i pakker à 2 stk. i de viste farger.

MERK! Det ytes ingen angrerett på varer som skal spesialfremstilles etter dine individuelle behov, når fremstillingen er påbegynt.

Produktdetaljer
Smokk: Silikon, 2,9 mm
Front: Copolyester
Smokken er BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri.
Handlekurv
----------------------------
----------------------------
Totalt (NOK)......kr 0,00
============================