ButikkenOm ossKundesenterKjøpsbetingelserPresseKontakt

NUK Genius Navnesmokker, anatomisk, silikone, str. 2

Farge:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Skrifttype:
Du kan sette inn symboler ved å klikke på knappene nedenunder:


Produktdetaljer:

Navnesmokken er en unik og lett måte å unngå problemer med smokker som forbyttes eller mistes. Slutt på smokk-kaos!

NUK smokken er et holdbart tysk kvalitetsprodukt i silikon produsert for Navnesmokken.no av en av Europas ledende smokkprodusenter, NUK®.

NUK Genius er utviklet i samarbeid med tannleger, og den beskytter barna effektivt mot dårlig tannstilling. Det ekstra flate forstykk minsker presset på kjeve og fortenner, fordi det skaper plass til barnets tunge og dermed forhindrer smokken forskyvninger i kjeven og dårlig tannstilling.

Smokken oppfyller EU-Standard EN 1400 og overholder derfor særlige krav til kvalitet, holdbarhet, funksjonalitet og miljø

Navnet er inngravert permanent på smokken, hvilket sikrer at det ikke kan bli slitt av, og den vil fortsette å se bra ut, selv etter gjentatte steriliseringer.

Smokken er en ventil-smokk, hvilket gjør at luften kan presses ut av den, slik at risikoen for å utvikle suttebit (skjeve tenner) reduseres. Smokkene er anatomisk formet, og kan bli brukt av babyer fra 6-18 måneders alder.

Smokkene blir solgt i pakker à 2 stk. i de viste farger. Navnesmokken er også en flott presang!

MERK! Det ytes ingen angrerett på varer som skal spesialfremstilles etter dine individuelle behov, når fremstillingen er påbegynt.

Produktdetaljer
Smokk: Silikon, 30 mm
Front og ring: Polypropylen

BPAfri, PVCfri og phthalatfri.
Handlekurv
----------------------------
----------------------------
Totalt (NOK)......kr 0,00
============================