ButikkenOm ossKundesenterKjøpsbetingelserPresseKontakt

Pressemelding

10. Mars 2009

Nicole Richie og Matthew McConaughey er ville etter Navnesmokken™
People Magazine skriver nå om trendsetteren Nicole Richie, som synes Navnesmokken™ er en uunværlig del av babyutstyret til sin baby, Harlow. Også kjendiser som Matthew McConaughey og Camilla Alves samt Heidi Klum og Seal er på listen over foreldre, som har falt pladask for Navnesmokken™.

Det er altså ikke bare nordmenn, men også kjendiser fra hele verden, som har trykket den bare tre år gamle oppfinnelsen til sitt bryst.

Navnesmokken ble opfunnet av danske Pia Callesen i 2005, fordi hun hadde problemer med at hennes sønns smokker forsvant og ble forbyttet. Løsningen var enkel, men effektiv - å gravere barnets navn på smokken. En forretningsidé, som ikke engang smokkprodusentene trodde på, er nå blitt en blomstrende forretning.

Uavhengig av om det er i barnehagen, hjemme eller andre steder, hvor flere barn er sammen, kan Navnesmokken sette en stopper for problemet med smokker som forsvinner eller forbyttes og ikke minst unødig spredning av bakterier fra barn til barn. Og så er det jo ingen ulempe at smokken er flott og unik.

Nettopp det, at Navnesmokken er unik og har så mange fordeler, gjør den til en bestseller verden over.

Hos Navnesmokken inngraveres navn på kvalitetssmokker fra verdens ledende smokkprodusenter. Navnet holder i koking etter koking, og prisen for 3 Navnesmokker er fra 75 kr. Navnesmokken fås i mange forskjellige farger og modeller, og det er mulig å få inntil to linjers tekst på smokken. Fra du har bestilt, til du mottar Navnesmokkene rett i postkassen, tar det bare 3-6 dager. På www.navnesmokken.no kan du se, hvordan ditt barns navn vil se ut på smokken.

For ytterligere informasjon eller bilder, ta kontakt med Pia Callesen på tlf. +45 50939394 eller via e-post: lk@navnesmokken.no
1. Desember 2009

VIP Navnesmokken™ - Hollywood-stjernenes yndling - nå også i Norge!
Stjerner som Heidi Klum, Matthew McConaughey og kvinnene fra Desperate Housewives er ville etter denne danske husmor-oppfinnelsen, som akkurat nå lanseres i Norge.

Alle kjenner til problemet med smokker som forsvinner og blir forbyttet i barnehagen. Det var også grunnen til at Pia Callesen for fire år siden oppfant den personlige smokk med navn - Navnesmokken™.

"Ofte da jeg kom for å hente sønnen min i barnehagen, var smokken hans forsvunnet, og han hadde et annet barns smokk i munnen. Jeg spurte barnehagepersonalet om hva man kunne gjøre for å hindre at det skjedde igjen, og fulgte deres råd om å skrive navn på smokken med en tusj. Men skriften overlevde ikke sterilisering og koking av smokkene, og slik fikk jeg idéen til Navnesmokken."

Pia Callesen startet deretter produksjonen av den danske utgaven, "Navnesutten", som på rekordtid ble en enorm suksess. Blant annet inngikk slike smokker i de mest eksklusive VIP- gavepakker som ble utdelt til de nominerte i de amerikanske TV-Awards. De har også vært omtalt i eksklusive reportasjer i bla. People og US Weekly. Smokken med de mange fordelene er nå blitt så populær at mange av de største Hollywood stjerner som Heidi Klum og Seal, Matthew McConaughey, Larry Birkhead, Zac Hanson, Trista Sutter og Julianna Margulies bruker dem til sine barn.

Etterspørselen fra norske foreldre og barnehagepersonell har også vært overveldende stor, da smokker som forbyttes og forsvinner er et hverdagsproblem i Norge også. Derfor lanseres Navnesmokken.no akkurat nå.

"Jeg er veldig stolt over at jeg turde ta sjansen med Navnesmokkene. Jeg satset alle sparepengene mine selv om smokkprodusentene ikke trodde på idéen min. Grunnen til at jeg lyktes er nok at jeg trodde på idéen selv og jobbet hardt for å realisere den," sier Pia Callesen, som har mer enn nok å gjøre med to små barn på to og fire år samt et internasjonalt firma med suksess og VIP status!

Den personlige Navnesmokk er smart å bruke i barnehagene, hvor smokker ofte havner på gulvet og ikke alltid finner tilbake til den rettmessige eiers munn. Nå kan personale og foreldre se barnets navn på smokken, og det daglige smokk-kaos og ikke minst smitterisiko, reduseres - og så gjør det jo heller ikke noe, at smokkene ser flotte og unike ut!

På www.navnesmokken.no kan man velge mellem mange forskjellige modeller og farver på kvalitetssmokker fra verdens førende smokkprodusenter. Det er mulighet for å få inntil til to linjers tekst på smokken, alt etter eget individuelle ønske. Det inngraverte navnet tåler koking etter koking. Prisen for 3 Navnesmokker er fra 75 til 85 kr., og de blir levert direkte i din postkasse 3-6 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Alle Navnesmokker er godkjente kvalitetssmokker uten PVC og phthalater.

Klikk inn på www.navnesmokken.no for å se hvordan ditt barns navn ser ut på smokken.

For ytteligere informasjon eller bilder, kontaktes Pia Callesen på tlf. +45 50939394 eller via e-mail: pc@navnesmokken.no

Presse

Velg et tema nedenfor