ButikkenOm ossKundesenterKjøpsbetingelserPresseKontakt

Hva pressen skriver

Hjemmet 09.02.2009
Unngå forvekslinger!
Den danske tobarnsmoren Pia Callesen var lei av å se sønnen sin med en annens smokk i munnen når hun kom for å hente ham i barnehagen. Dermed begynte hun å produsere smoker hvor man kan få preget inn navnet på barnet som eier den. Nå selges smokken også fra en norsk nettbutikk: www.navnesmokken.no.
Norsk Ukeblad 02.02.2009
Smokk med navn
I barnehagen kan smokker lett komme på avveie. For å sikre seg at smokken kommer tilbake til den rette eieren, kan det være lurt å merke den med navn. På nettsiden www.navnesmokken.no kan du bestille ferdig navnede smokker, hvor navnet ikke forsvinner under kogning.
Mamma 28.01.2009
Min smokk
Det er bare å lære småtten hvordan hun skriver navnet sitt. For her kommer smokken med barnets navn på. Så slipper man at de forbyttes. Det er i hvert fall tanken til danske PIA CALLESEN som står bak opfindelsen. Nå er den blitt en kjempesuksess i Hollywood. Godt hjulpet av at den lå i de fancy godteposene til stjernene som ble nominert til amerikanske TV-awards. Blekner litt ved siden av klokke fra Cartier, parfyme fra Chanel, sko fra Manolo Blahnik og hva sånne godteposer nå engang kan fylles med. Her har vi litt liten erfaring, men ville tro det. Til gjengjeld er den smart. På www.navnesmokken.no koster tre smokker fra kr. 75.

Presse

Velg et tema nedenfor