ButikkenOm ossKundesenterKjøpsbetingelserPresseKontakt

Om oss

Navnesmokkens mor
Mitt navn er Pia Callesen, mor til Frederik og Emma og opphavskvinne til Navnesmokken™ - den personlige smokk for babyer og småbarn.

Jeg fikk ideen til en personlig smokk i 2005 da min sønn Fredrik begynte i barnehagen. Det skjedde ofte da jeg skulle hente ham, at ikke bare hadde smokken forsvunnet, men han hadde også funnet en annens smokk og puttet i munnen. Jeg likte ikke denne forbyttingen og den unødvendige spredningen av bakterier det medførte, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det.

Jeg begynte å lete etter smokker med navn på, men jeg fikk det samme svaret over alt i butikkene: "Kjøp en vannfast tusj og skriv navnet på, eller fest en navnelapp til smokken. "Men ingen av disse løsningene syntes gode nok, da de ikke ville tåle koking og desinfisering av smokken.

Det var da jeg bestemte meg for at det måtte være mulig for foreldre å kunne kjøpe en kvalitetssmokk med barnets navn inngravert. En smokk som både var stilig, men som også kunne overleve tøff behandling gjennom sterilisering. Dermed ble Navnesmokken™ født!

Hva er en Navnesmokk?
Navnesmokken™ er en stilig og personlig smokk med ditt barns navn, eller med en annen slags personlig tekst permanent inngravert. Det gjør barnets smokk lett å gjenkjenne og teksten vil ikke forsvinne, uansett hvor mange ganger du steriliserer den.

Enten det er hjemme, hos dagmamma eller sammen med andre barn i barnehagen, vil Navnesmokken™ sette en stopper for at smokker forsvinner, forbyttes og fører til unødvendig spredning av bakterier.

På Navnesmokken.no inngraverer vi din personlig valgte tekst på et bredt spekter av smokker, som vi kjøper fra verdens ledende produsenter. Våre smokker har høy kvalitet, holder den Europeiske standard EN 1400 og er uten BPA, PVC og Phthalate.

Navnesmokken™ fåes i mange forskjellige farver og modeller. Vi har anatomiske, symmetriske og runde smokker, og du kan få dem i latex eller silikon. Det er plass nok til tre linjers tekst på en Navnesmokk. De personlige Navnesmokker vil bli levert direkte hjem til deg innen 3-6 dager etter at vi har mottatt din bestilling. På vår online butikk kan du se hvordan ditt barns navn vil se ut på en smokk før du bestiller den.

Navnesmokkens historie
Den danske forløperen til Navnesmokken ble produsert første gang i 2005, ca. 1 år etter at jeg fikk idèen.

Det hele startet med en liten online forretning som jeg styrte fra "kjøkkenbordet", men etter kun seks måneder ble de personlige smokkene en stor suksess i Danmark, og det var gryende interesse i Norge og andre land.

Siden da, har forretningen bare vokst. Selv om smokkfabrikantene ikke trodde på idèen min i begynnelsen, har mitt lille "kjøkkenfirma" vokst til å bli en stor bedrift med fantastiske medarbeidere. Nå sender vi ut mer en 50 000 personlige smokker hver måned til babyer og småbarn i 12 forskjellige land.

Mitt håp er at Navnesmokken™ kan gjøre hverdagslivet enda lettere, ikke bare for foreldre, men også for barnehagepersonell og alle andre som jobber med barn, og at de vil bli like fornøyd med sine Navnesmokker som jeg selv har vært med mine.

Mange hilsener

Pia Callesen
Pia, Frederik og Emma
Pia, Frederik, Emma, Smilla og Christian